Al treilea gorjean la Vocea României. „Poate fi o rampă de lansare”

Mihnea Florin Vîlceanu este tânărul din Gorj pe care îl vom putea vedea vineri la Vocea României. Este un tânăr pasionat în egală măsură de muzică şi de informatică, acesta terminând facultatea ca şef de promoţie. Abia vineri vom afla câte scaune a întors şi ce antrenor a ales. Mihnea Vîlceanu a vorbit însă despre planurile lui de viitor într-un interviu pe care l-a acordat în primăvară pentru o televiziune a studenţilor din Timişoara.

Mihnea Florin Vîlceanu a dat un interviu pentru UVT TV când abia se înscrisese în acest concurs şi a vorbit atunci despre planurile lui de viitor în ceea ce priveşte muzica. S-a descris drept un tânăr pozitiv, îndrăgostit de muzică şi de informatică în aceeaşi măsură. „Am terminat Facultatea de Matematică-Informatică anul acesta, am fost propus şef de promoţie pentru facultatea mea. Pentru mine este o onoare, dar şi o responsabilitate foarte mare”, spunea tânărul în interviu.

Pasiunea pentru muzică a început de la grădiniţă, când tuturor le plăcea cum cântă colinde. În liceu şi-a făcut o trupă şi atunci şi-a dat seama că, deşi nu făcuse ore de canto, se simţea foarte bine atunci când cântă. Anul viitor vrea să îşi facă o trupă. „O să încerc să mă ocup de amândouă în egală măsură, că nu se ştie de unde sare iepurele. Fie că o să reuşesc pe partea de muzică, fie pe partea de informatică, pentru mine este benefic. Dacă o să reuşesc cu amândouă, o să îmi fac timp”, spunea tânărul.

Mihnea Vîlceanu şi-a dat seama că trebuie să muncească mai mult pentru cariera muzicală după ce s-a înscris în concursul de talente. „Experienţa a fost foarte dificilă, m-a solicitat mult vocal şi tehnic. Eu care eram un începător în domeniul ăsta, nu ştiam foarte multe detalii tehnice despre muzică şi despre fineţurile din muzică, dar acum uşor-uşor am început să îmi dau seama că trebuie să munceşti din greu ca să ajungi departe”, spunea tânărul în interviul dat în primăvară. „Vreau şi îmi doresc să ajung cât se poate de departe, pentru că asta poate fi o rampă de lansare pentru mine şi ar fi super ok dacă aş putea să mă fac puţin cunoscut, observat de lume în momentul acesta. Să sperăm că o să fie ok”, a adăugat acesta.

Întrebat cu ce celebritate i-ar plăcea să aibă o colaborare, Vîlceanu a indicat unul din juraţi: „Cu Smiley, pe care chiar îmi doresc să îl întâlnesc şi să am o colaborare cu el. Este tiparul de om cu care mă înţeleg eu bine, este un om sufletist, eu l-am mai întâlnit într-un concert şi mi-a făcut mare plăcere. Cred că dacă am ajunge să colaborăm, ar ieşi ceva drăguţ”.

În urmă cu câţiva ani, când era încă în liceu, tânărul a avut un accident la schi şi a rămas imobilizat în scaunul cu rotile, dar asta nu l-a împiedicat să îşi urmeze visele. Mihnea Florin Vîlceanu a absolvit Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu şi Universitatea de Vest din Timişoara - Facultatea de Matematică şi Informatică.

Elena Hasna și Mihai Turbatu sunt alți doi tineri gorjeni care au trecut de audițiile pe nevăzute.

Vizualizări: 4,386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: