Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ministrul Educaţiei inventează "bacalaureatul" pentru clasa a II-a

Ministrul Educaţiei Remus Pricopie a anunţat, duminică, organizarea de evaluări, de tipul celei naţionale de la sfârşitul clasei a VIII-a, şi la clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a, începând cu următorul an şcolar.

"Noi vedem rezultatele de la sfârşitul clasei a VIII-a în condiţiile în care nu există nicio evaluare până la sfârşitul clasei a VIII-a, semnificativă, şi ne mai uităm la bacalaureat, care reprezintă iar rezultatul după patru ani", a spus ministrul Educaţiei la emisiunea "După 20 de ani" de la Pro TV.

Ministrul Educaţiei a spus că ar trebui făcute "aceste măsurători" şi "pe traseu" şi a anunţat că, începând cu următorul an şcolar, vor fi organizate evaluări de tipul celei naţionale la clasa a II-a, clasa a IV-a şi clasa a VI-a. "Şi atunci când vii cu examenul naţional la clasa a VIII-a, copilul deja a trecut prin trei filtre de evaluare Întrebat dacă rezultatele acestor evaluări vor conta pentru media elevului, Pricopie a răspuns că, anul viitor, va porni de la premisa că nu ar trebui să conteze. El a precizat că nu crede că aceste rezultate ar trebui luate în calcul, decât "dacă se doreşte bonificarea elevului, adică elevul care a avut un rezultat foarte bun să primească o notă maximă în catalog".

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: