Minor beat și fără permis de conducere, pe mâna Poliției

Un minor a ajuns pe mâna Poliției după ce a zgâriat o mașină în timp ce conducea un motoscuter. S-a întâmplat în comuna gorjeană Vladimir. Proprietarul autoturismului a sunat la 112 să anunțe incidentul și așa oamenii legii au aflat că minorul nici nu avea permis și mai era și băut.

Incidentul a avut loc pe un drum comunal din Vladimir. "Polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbuneşti au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat din comuna Vladimir, cu privire la faptul că o persoană ce conducea un motoscuter i-ar fi zgâriat autoturismul. Cu ocazia intervenției la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 15 ani, în timp ce conducea un moped, neînregistrat, pe DC Andreești, a acroșat autoturismul apelantului, care era condus regulamentar, rezultând doar pagube materiale", a anunțat IPJ Gorj.

În plus, minorul era și băut. "Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie, iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost  de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei", a mai transmis Poliția.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

Vizualizări: 2,297

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: