Mira a lansat noul single „Vina”

Cântăreaţa gorjeancă Mira a lansat un nou single, „Vina”. O co-producţie Cat Music şi Global Records, „Vina” este compusă de către artistă, împreună cu Theea Miculescu, Mădălin Roşioru, Robert Toma şi produsă de Mădălin Roşioru.

Piesa este însoţită de o poveste vizuală, în regia lui San, ce are ca temă principală iubirea. Filmările pentru noul material au durat aproape 24 de ore. Mira a schimbat mai multe ţinute şi a abordat o imagine nouă şi sexy. „«Vina» este o piesă care vine în continuarea melodiei «Uit de tine». Eu împreună cu echipa mea ne-am propus să vă prezentăm câte-o părticică din experienţele şi trăirile mele în câte o piesă, alcătuind astfel un puzzle, o poveste. Povestea Mirei. În «Vina» vă povestesc cum am reuşit «să uit» de el şi cum întâlnesc pe altcineva”, declară Mira pentru infomusic.ro.

Mira şi-a început cariera muzicală în 2012, alături de DJ Marc Ryan şi tot în acelaşi an a participat la show-ul „Vocea României”, în echipa lui Marius Moga. Anul trecut a început o colaborare cu DJ Project.

Vizualizări: 754

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: