Mirel Rădoi vorbește de măsuri drastice pentru a nu exista cazuri de dopaj

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova a dezvăluit ce măsuri drastice lua la naționala României pentru ca jucătorii să nu fie prinși dopați. Mirel Rădoi spune că trebuie luate măsuri drastice pentru a nu exista  cazuri de dopaj.

Mirel Rădoi a fost întrebat în legătură cu situația Simonei Halep și a dezvăluit cum își proteja jucătorii pentru a nu avea probleme la testele anti-doping. Fostul selecționer al României a dezvăluit că doctorul era cel care se ocupa să verifice ingredientele de pe pasta de dinți și gelul de păr care ajungeau la baza de la Mogoșoaia, iar fotbaliștii erau obligați să anunțe dacă au făcut schimbări.

Astfel, Mirel Rădoi crede și că Simona Halep proceda la fel ca el cu oamenii din staff-ul său, însă crede că sportiva ar trebui să caute în jurul ei vinovații dacă ea este sigură că nu s-a dopat cu bună știință. „Pentru mine, lucrurile sunt simple, e vorba de adevăr. Dacă a făcut ceva, trebuie să spună. Dacă nu, să caute în jurul ei vinovații. Cine a încercat altceva, să plătească! Pentru mine, lucrurile sunt simple. Noi am avut situația asta când veneam la echipa națională. Până și gelul de păr, pasta de dinți trebuiau să treacă pe la doctor. Orice schimbai trebuia să arăți, doctorul să le pună pe o listă și să verifice dacă nu cumva conțin anumite lucruri. Cred că Simona Halep făcea asta și toată medicația era asigurată de doctor”, a spus Mirel Rădoi în cadrul unei conferință de presă.

Vizualizări: 239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: