Victorie în Campionatul Național de Cadeți pentru Amelian Istrătescu

Tânărul pugilist Amelian Istrătescu a debutat în forță la Campionatul Național de Cadeți. Sportivul de la CSM Târgu Jiu a reușit o primă victorie foarte rapidă în fața lui Ionuț Cazacu, de la CS Jiul Rovinari.

Amelian Istrătescu și-a făcut debutul într-o competiție oficială, miercuri, 26 octombrie, la Campionatul Național de Cadeți. În primul său meci de la competiția care are loc la Craiova acesta a întâlnit tot un sportiv gorjean, de la Jiul Rovinari. Istrătescu, pregătit la CSM Târgu Jiu de fostul mare pugilist gorjean Petrișor Gănănău, a urcat în ring la categoria 75 de Kg. Fără emoții, stăpân pe sine și pe abilitățile sale, sportivul a început meciul în forță și după doar câteva secunde și-a învins adversarul, care nu a reușit să-i facă față și a abandonat, după cum a informat csmtargujiu.ro. ”Amelian a intrat sigur pe el. Știam că poate debuta cu dreptul, știam ce aveam în spate, adică o muncă pe care am depus-o timp 11 luni de zile. Este un început și povestea noastră nu se termină aici, orice s-ar întâmpla, pentru că visul nostru este mult mai mare”, a declarat imediat după meci, antrenorul Petrișor Gănănău, pentru site-ul oficial al CSM.

Sportivul care reprezintă CSM Târgu Jiu în cadrul Campionatul Național de Cadeți, care are loc la Craiova în perioada 24-30 octombrie, urmează să întâlnească în următorul meci pe Darius Costache, de la CSO Voluntari.

Vizualizări: 392

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: