Liderul din Seria 7, CSO Filiaşi, joacă la Bustuchin

Liderul din Seria 7 a Ligii 3, CSO Filiași, va juca în week-end în Gorj, cu satelitul celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu, Meciul se dispută pe terenul din Bustuchin, acolo unde formația secundă de liga 2 își dispută jocurile de pe teren propriu.

CSO Filiaşi a urcat pe prima poziție din serie după victoria înregistrată etapa trecută în meciul cu Voința Lupac. A fost a șaptea victorie din actualul sezon pentru echipa pregătită de Victor Naicu care va veni în Gorj în week-end pentru a juca cu satelitul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu. Victoria cu 2-1 din etapa trecută a fost dedicată de jucătorii de la Filiași colegului lor Ion Creţu care şi-a pierdut fratele într-un accident. „Ne bucurăm că rămânem pe primul loc, iar acest lucru ne obligă să obţinem victoria şi în următorul joc“, a declarat căpitanul doljenilor, Cosmin Calu, pentru pagina oficială de Facebook.

Antrenorul Naicu consideră că echipa sa este cea mai în formă din serie. „Nu ştiu dacă suntem cea mai bună echipă, dar cu siguranţă suntem cea mai în formă. Nu este întâmplător faptul că avem cinci victorii consecutive, deci la Filiaşi se munceşte bine. Încercăm să strângem cât mai multe puncte, să ne depărtăm de celelalte contracandidate. Avem şi avantajul sistemului că în play-off, dacă ne vom califica, nu ni se înjumătăţesc punctele. Încă nu ne gândim acolo, dar cu siguranţă ne agăţăm de fiecare joc, vom munci bine în continuare şi vom vedea cât va dura această formă bună“, a declarat antrenorul Victor Naicu, citat de gds.ro.

Echipa din Filiași se va deplasa vineri la Bustuchin, în Gorj, acolo unde își dispută meciurile de pe teren propriu satelitul celor de la ACS Viitorul.

Vizualizări: 582

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: