Mitrescu și Căldărușe, contre pe numărul de membri

Constantin Mitrescu, liderul Sindicatului Energia Rovinari din cadrul CE Oltenia, susține că Sindicatul Mine Energie Oltenia (SMEO), condus de Gabriel Căldărușe, a pierdut peste o mie de membri. “Au pierdut peste o mie și ceva de membri și pierd continuu. Le e frică să nu dispară definitiv. Le spune oamenilor stați în sindicatul nostru că o să vină Ciurel din toamnă, cu PSD, și o să vă dea clase, o să vă recompenseze”, a declarat Mitrescu.
Cu certitudine numărul de membri al SMEO a scăzut considerabil. În urmă cu câteva luni, liderii declarau că au peste 3500 de membri de sindicat, dar într-o adresă către CEO, din data de 20 iunie, SMEO susține că are 2.930 de membri. Căldărușe infirmă însă exodul din sindicatul său și spune că liderii din FNME au mari probleme cu salariații cu adeziune la sindicatele din federație. “Oamenii încep să vină spre noi. Se vede o lipsă de activitate la FNME. Foarte multe nemulţumiri şi reproşuri din partea oamenilor că nu-i reprezintă”, a menționat Căldărușe la Radio Infinit.
Mitrescu susține însă că Laurențiu Ciurel a rămas lăudătorul lui Căldărușe, făcând referire la declaraţia fostului manager al CEO cu privire la votul din Parlament pentru Legea Energiei. Ciurel a spus că Gabriel Căldărușe a pus presiune pe parlamentari filmându-i cu telefonul. (M.M.)

Vizualizări: 2,558

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: