Parc industrial la Motru,pe un teren al CE Oltenia

Administrația locală din Motru a început demersurile pentru realizarea unui parc industrial în localitate. A identificat deja o suprafață de teren pretabilă pentru înființarea unei astfel de investiții de anvergură.
Trenul ochit de primarul liberal Gigel Jianu aparține Complexului Energetic Oltenia. Primarul vrea să discute cu mai-marii companiei energetice posibilitatea cedării către primărie a respectivei suprafeţe. "Proiectul meu de suflet la care țin foarte mult și fac tot posibilul să-l duc la îndeplinire este înfiinţarea unui parc industrial. Chiar m-am deplasat în teren, am luat legătura cu Serviciul de Cadastru și Agricultură pentru identificarea terenurilor. Am găsit un teren al CE Oltenia. Acum lucrăm la delimitarea lui și, după ce voi avea un plan de situație concret, mă voi deplasa și la sediul CEO pentru discuții cu domnul director general", a declarat Gigel Jianu, primarul municipiului Motru.
Este vorba de o suprafață de teren din vecinătatea Uzinei de Agent Termic și Alimentare cu Apă (UATAA) Motru. "Terenul este nefolosit și se pretează, este perfect pentru înființarea unui parc industrial", a mai spus primarul municipiului Motru.

Vizualizări: 6,296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: