Mituța (PLUS): Oltenia, regiunea fără niciun metru de autostradă

Gorjeanul care are șanse să intre în Parlamentul European la alegerile din 26 mai, fiind pe locul 10 pe lista USR-PLUS, are convingerea că Oltenia nu mai e roșie.

Alin Cristian Mituța a fost în ultimele săptămâni în toate județele Olteniei și a întâlnit mulți oameni dornici de schimbare. “Oltenia condusă în ultimii 30 de ani de PSD a rămas singura regiune a României fără niciun metru de autostradă, cu un spital regional încă pe hârtie, cu cele mai puține investiții din țară și cu cea mai ridicată rată de depopulare din România. Lucrurile nu pot să continue așa. Trebuie să scoatem Oltenia de sub cizma PSD, să stârpim corupția, să începem să construim spitale, drumuri și școli, să arătăm că există speranță și că viitorul poate să arate bine acasă, în Oltenia”, a scris Mituța pe pagina de socializare.

Coordonator regional al PLUS pe zona Olteniei, Mituța spune că vede la tot pasul că schimbarea a început deja. “După întâlnirile din ultima săptămână cu oameni curajoși din Gorj, Dolj, Olt, Vâlcea și Mehedinți care au ales să se implice, cred ca schimbarea nu e doar posibilă dar se și întâmplă deja. O vom dovedi pe 26 mai la alegerile europene. Oltenia nu mai e roșie”.

Uniunea Salvați România și Partidul Libertății, Unității și Solidarității au decis să candideze împreună la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. (A.A.)

Vizualizări: 885

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: