Cum văd primarii candidatura lui Rareș Bogdan pe lista PNL

Liberalii au decis să deschidă lista la europarlamentare cu un om înscris în această săptămână în PNL, jurnalistul Rareș Bogdan. Părerile primarilor liberali sunt împărțite.

Primarul din Târgu Jiu, Macel Romanescu, spune că este o candidatură binevenită, dar rămâne cu regretul că pe lista de europarlamentare nu este și un gorjean.

În schimb, primarul din Bumbești Jiu, Constantin Bobaru, se declară trist că PNL nu a avut soluții interne pentru această listă. “Nu m-a surprins, dar în același timp mă întristează că PNL a ajuns să împrumute oameni din media”, a spus Bobaru la Radio Infinit. “Dacă PNL nu găsește oameni consacrați în politica liberală pentru a deschide lista la europarlamentare, e totuși o întrebare la care trebuie să găsim răspuns”, a spus Bobaru, care speră totuși ca prezența lui Rareș Bogdan în fruntea listei să fie de bun augur.

Liviu Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia, crede că prezența lui Rareș Bogdan este un câștig pentru PNL, pentru că jurnalistul are priză la oameni. Mai mult, îl vede pe Rareș Bogdan candidatul PNL peste cinci ani la prezidențiale.

Primarul liberal de la Stănești, Ștefan Blideanu, spune că Rareș Bogdan este “un băiat deștept, combativ, mai ales că ține cu partidul nostru”. (A.A.)

Vizualizări: 1,182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: