Horoscop

Berbec: Sunt posibile neînţelegeri în relaţiile parteneriale. Puteți revizui unele detalii şi înţelegeri ale acţiunilor comune cu alţii. Este dificil să împăcaţi pe toată lumea, dar cu răbdare și deschidere mentală se poate rezolva. De reţinut că emoţiile şi subiectivismul sunt accentuate, de aceea fiţi prudent în luarea deciziilor.

Taur: Este bine să vă ocupaţi de treburi uşoare, de rutină, atât acasă, cât şi la serviciu. Aveţi nevoie de relaxare, detaşare de cotidian şi chiar de jocuri amuzante alături de cei dragi. Sănătatea este vulnerabilă, dar sunt momente pasagere.

Gemeni: Distracţii, hoinăreli prin locurile preferate şi discuţii amicale cu cei dragi. Posibile neînţelegeri pasagere cu persoana iubită, copiii, generaţiile mai tinere. Cu puţin efort şi bunăvoinţă veţi depăşi totul cu bine. Fiţi alături de cei dragi, ascultaţi-le doleanţele şi la nevoie ajutaţi-i atât cât puteţi, fără să exageraţi.

Rac: Zi favorabilă reuniunilor de familie şi treburilor gospodăreşti. Sufletul vă tânjește după compania membrilor familiei, după liniştea şi confortul casei, așa că ocupați-vă pe îndelete de segmentul domestic. Depănarea amintirilor împreună cu cei dragi, vizitarea locurilor natale, a rudelor vă aduc voie bună şi relaxare.

Leu: Discuţii şi întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Printre banalităţile cotidiene, aflați şi lucruri interesante, folositoare mai ales în segmentul profesional. Sunt posibile călătorii pe distanţe scurte și sunt favorizate activităţile intelectuale sau demersuri specifice abordării unor cursuri.

Fecioară: Există şanse minunate de a primi bani, cadouri sau favoruri de la persoanele din anturajul apropiat. Din când în când, este bine să vă revizuiţi atitudinea faţă de bani şi de consum. 

Balanţă: Intuiţia este accentuată şi e bine s-o ascultați. Dacă depistaţi nereguli în relații sau în situaţiile în care sunteţi implicat, veţi găsi şi soluţii pentru ele. Reorganizați-vă stilul de viaţă, adoptați o dietă, faceți călătorii de agrement în locurile preferate. După-amiază, un apropiat vă va ţine de vorbă cu folos.

Scorpion: Sporul la treabă este redus, sănătatea este vulnerabilă, oboseala s-a acumulat de ceva vreme. Se pot accentua afecţiuni digestive, osoase sau articulare, dar le puteți depăși îngrijindu-vă. Momente excelente pentru a medita pe marginea evenimentelor în care sunteţi implicat.

Capricorn: Se întrezăresc întâlniri cu persoane importante, atât la serviciu, cât şi în plan personal. Datorită instabilităţii emoţionale există riscul să vă împotriviţi la orice şi oricine. Controlaţi-vă stările, alegeţi-vă vorbele cu grijă pentru că foarte uşor puteţi primi etichete pe termen lung din partea celorlalţi.

Săgetător: Relaţiile cu prietenii vă vor oferi surprize interesante. Momente bune pentru a afla detaliile unor proiecte profesionale care suferă modificări în umbră. Ajutorul de care aveţi nevoie în segmentul profesional vine pe căi mai puţin obişnuite, poate chiar de la persoane total necunoscute sau care în aparenţă vorbesc din cărţi.

Vărsător: Sunt posibile călătorii, planuri de călătorie sau puteţi discuta cu persoane aflate în străinătate. Nu ies toate cum doriţi pentru că vă aflaţi pe o coordonată personală care vă îngustează mult viziunea asupra relaţiilor şi evenimentelor.

Peşti : Analizați pe îndelete relaţiile şi evenimentele în care sunteţi implicat, dorinţele, scopurile personale, profesionale şi modalităţile prin care vizaţi să le atingeţi. Pentru că intuiţia este accentuată, dacă aveţi răbdare şi vă deschideţi mental, veţi obţine informaţii deosebite pentru tot ce aveţi nevoie.

Vizualizări: 772

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: