Mobilizare în Timiș. Zece persoane la spital - FOTO

Zece persoane au fost rănite sâmbătă seara într-un accident care a avut loc pe DN6- E70, în apropiere de municipiul Lugoj din judeţul Timiş. Trei dintre răniți sunt copii. 

”În accident sunt implicate trei autoturisme şi zece persoane, dintre care trei minori. O persoană a refuzat ajutorul medical. Victimele nu sunt grav rănite, dar pentru siguranţă vor fi toate transportate la spital”, transmite ISU Timiş.

Poliţiştii spun că accidentul a avut loc în urma unei depăşiri neregulamentare. „Un bărbat de cetăţenie turcă a condus un autotren pe DN 6, din direcţia Lugoj spre Caransebeş, iar la un moment dat a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară, intrând în coliziune cu un alt autoturism, care circula regulamentar din sens opus, fiind proiectat ulterior într-un alt autoturism care circula în aceeaşi directie cu primul. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Ionuţ Sîrbu purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

La locul intervenţiei s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi modul de descarcerare, două echipaje SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple, un ofiţer şi 19 subofiţeri, trei echipaje SAJ şi echipaje de poliţie.

Vizualizări: 2,155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: