Mocioi: Voi demisiona din PNL

Niculina Mocioi, deputat de Gorj, intenţionează să demisioneze din PNL în următoarele zile. Nemulţumirile acesteia s-a accentuat după ce conducerea PNL Gorj a decis să desemneze un alt candidat pentru Primăria Târgu Jiu, în afara celor cinci incluşi în sondaj. Niculina Mocioi este ofertată de ALDE. Aceasta a recunoscut că a purtat discuţii cu Dian Popescu, însă nu a luat o decizie. Mocioi nu exclude varianta de a renunţa definitiv la politică.

Rep.: Liderii ALDE Gorj au anunţat că vă veţi alătura acestei formaţiuni politice. Cum comentaţi?

N.M.: Am avut o discuţie cu domnul Dian Popescu. Dumnealui mi-a prezentat un proiect politic in care ar avea nevoie de aportul meu. Tot ce pot să vă spun este că, în momentul de faţă, nu am luat nici o decizie. Până la finalul lunii februarie mă voi hotărî dacă vreau să rămân in politică, pentru că există şi posibilitatea să-mi termin mandatul şi să mă întorc în mediul privat. Dacă voi hotărî că îmi doresc să rămân în politică, va trebui să-mi găsesc şi o platformă ca să pot să lucrez.

Rep.: În momentul de faţă, care este relaţia dumneavoastră cu PNL Gorj?

N.M.: În acest moment, nu am nici un fel de colaborare cu conducerea Partidului Naţional Liberal de la Gorj. Nu mă mai consider membru al Partidului Naţional Liberal. Ce pot să vă spun este că intenţionez să-mi dau demisia din PNL. Asta voi face în zilele următoare. Cât priveşte trecerea mea la altă formaţiune politică, nu m-am hotărât încă. Trebuie mai întâi să găsesc forţa necesară să mai vreau să fac politică.

Rep.: Din ce cauză vă gândiţi să renunţaţi la politică?

N.M.: În aceşti patru ani de când am intrat în politică am avut destul de multe dezamăgiri. Ca om tânăr, venind din mediul privat şi cunoscând problemele cu care se confruntă cetăţeanul, mi-am dorit să pot să fac ceva pentru comunităţile locale. Nu am reuşit pentru că nu am beneficiat de susţinerea politică de care am avut nevoie. Înainte de a lua o decizie trebuie să-mi răspund eu mie la o întrebare: „De ce să mai fac politică?” Interesul meu a fost să ajut comunităţile şi încă nu am găsit acel partid în care să pot iniţia şi trece cu succes anumite proiecte de care oamenii au nevoie.

Vizualizări: 1,261

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: