Ciurel: Condescu vrea notorietate!

Laurenţiu Ciurel a comentat informaţiile făcute publice de Marin Condescu, legate de activitatea sa în perioada când a fost director general la CE Oltenia. Ciurel a spus la Radio Infinit că provizioanele făcute de actualul director Laurenţiu Ciobotărică sunt "aiurite". Fostul manager al complexului crede că Marin Condescu "nu vrea decât să revină în atenţia opiniei publice" şi "să capete notorietate".

Reporter: Dle Ciurel, cum comentaţi informaţiile lansate de Marin Condescu referitoare la activitatea dvs. în fruntea CE Oltenia?

Laurenţiu Ciurel: Nu ştiu dacă Condescu înţelege noţiunea de bilanţ sau în general vreo noţiune din asta economică. Nu ştiu, n-am văzut ce a spus, însă eu aş vrea să compar cu o activitate de o anvergură mult mai mică decât conducerea complexului. Conducerea clubului Pandurii. Și vreau să spun că avem 10 ani de plată de aici încolo pentru frauda făcută de Condescu la club. Așa că n-am de gând încep să fac un meci de ping-pong, să-l bag în seamă pe Condescu, pentru că el nu vrea la ora asta decât un pic de notorietate. Nu se mai vorbeşte despre el, nu-l mai bagă nimeni în seamă. Inclusiv ai lui l-au dat la o parte, caută şi el tot felul de tovărășii. Încearcă să facă un cuplu cu Ciobotărică. Nici ăla nu-l bagă în seamă. Așa că încearcă să se afirme cum poate. Nu poți să pui bază pe ce spune Condescu. 

Rep.: Spunea că ați lăsat dezastru în urma dvs. Cum îi răspundeți?

L.C.: Care-i dezastrul pe care l-am lăsat după mine? E ceva neplătit? E vreo datorie undeva? Compania am preluat-o la 1 septembrie 2012. Deci, practic, în afară de perioada 1 iunie-1 septembrie, restul am condus-o eu. Așa că tot eu am închis și anul 2012. Și era pe profit pentru că nu provizionase nimeni, sau nu-i trecuse nimănui prin cap să provizioneze creanța istorică de la SNLO și de la Craiova sau, eu știu, ce provizioane de risc aiurite mai face directorul de acum. Sau că încearcă să șteargă datoria de la Termoficare Craiova. Acele minusuri existau și atunci, numai că nimeni nu le-a luat în considerare. Nu se ceruse, nimeni nu a venit în Consiliul de Supraveghere sau în Consiliul de Administrație cu ideile astea stupide de a proviziona orice. Ăsta este adevărul. Aceeași datorie exista, erau 470 milioane datorie când am intrat în complex, știe toată lumea. Acei bani au făcut pui, în sensul că în fiecare an s-au aplicat penalități, aproape 150-200. Cred că ne lăsăm atrași într-o cursă de Condescu care nu mai are niciun fel de public și încearcă să-şi creeze.

Rep.: De ce credeți că vă atacă acum Marin Condescu? Are vreun plan?

L.C.: Condescu este omul care a venit la mine și mi-a spus în prima săptămână: Nu te bagi la club și poți să dai afară 5000 de oameni sau câte mii de oameni vrei. Știu foarte mulți oameni lucrul ăsta. Era de notorietate atunci. Așa că ce spune el acum nu mă interesează. El vrea notorietate. Nu vrea decât să revină în atenția opiniei publice. A avut o tentativă semi-eșuată să revină la Pandurii, în sensul că o parte dintre acționari îl doreau, o alta nu l-au dorit. Probabil că va încerca iară pentru că acolo a fost un șef.

Vizualizări: 640

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: