Modrea: Există posibilitatea să candidez la Primăria Municipiului Târgu-Jiu

PNL are primar la al doilea mandat la Târgu Jiu, pe Marcel Romanescu, dar cu toate acestea există și alți liberali care vor să candideze în 2024 pentru acest post.

Unul dintre ei este Dumitru Modrea, primarul din Turcinești, localitate aflată lângă municipiul Târgu Jiu.

„M-am născut în Târgu-Jiu, e adevărat. Am aterizat la Turcinești pentru că mi-a plăcut foarte mult, în urmă cu 33 de ani, dar viața mea a fost și este la Târgu-Jiu. Toate rudele, toți prietenii, toate cunoștințele... Pentru acest lucru, nu am lăsat la o parte nici faptul că există posibilitatea să candidez la Primăria Municipiului Târgu-Jiu”, a spus Modrea la Tele3.

Acesta recunoaște faptul că este puțin ciudat, câtă vreme primarul din funcție este de la PNL. “Poate vi se pare un pic nelalocul ei o asemenea candidatură, ținând cont de faptul că domnul Romanescu este colegul meu de partid. Este loc pentru toată lumea. Important este să facem ceva pentru acest municipiu”, a mai spus Dumitru Modrea.

PNL este nevoit să își găsească alternativă la Marcel Romanescu, atâta vreme cât pe surse s-a tot discutat despre o trecere a acestuia la PSD.

Vizualizări: 3,675

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: