Ivăniși vorbește la trecut despre primar: Am crezut în Romanescu

Coordonatorul ADN Gorj, Nicolae Ivăniși, pare decis să candideze la postul de primar al municipiului Târgu Jiu în 2024, după ce în 2017 și 2020 l-a susținut pe actualul primar Marcel Romanescu.

“Am crezut în Romanescu. Primii trei ani de mandat, o spun public, când a început el cu școli, grădinițe, licee duse la alte standarde, am zis: Doamne ajută, e bine. În ultimul an, Romanescu mi s-a părut catastrofă. Punct. Ce vreți, să vă mint?”, a spus Ivăniși la Radio Infinit.

Nicolae Ivăniși a spus că primarul, de un an încoace, nu funcționează: “Nu știu, ori se încalță invers în pantofi când pleacă de acasă, ori nu mai vede, ori i-a luat Dumnezeu mințile. Nu am idee ce face omul ăsta, dar în momentul ăsta totul e praf și pulbere și nu văd că ar îndrepta lucrurile”.

Întrebat la un post de televiziune cum privește candidatura anunțată de Ivăniși, Marcel Romanescu a spus: “Poate o să candidăm în tandem”. Nu a explicat și care ar fi tandemul, dar Ivăniși i-a replicat ironic, la Infinit: “Da, în tandem, eu la primar și dumnealui la city-manager”.

Chiar dacă Ivăniși a evitat să pună punctul pe “i”, cel mai probabil s-a referit la influența nefastă pe care o are actualul city-manager Ramona Nodea asupra activității primăriei, influență de care se vorbește pe la toate colțurile și nu numai cele din primărie.

Vizualizări: 4,467

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: