Moş Crăciun îndeplineşte toate dorinţele elevilor din Căpreni

Angajaţii de la OMV Petrom îl trimit pe Moş Crăciun la elevii din Căpreni pentru a le îndeplini toate dorinţele. Şcolarii din clasele primare au trimis scrisori la OMV cu tot ce îşi doresc să primească de sărbători, iar agnajaţii societăţii au contribuit fiecare cu diferite sume de bani pentru a îndeplini visurile celor mici. Şi autorităţile locale din Căpreni au pregătit surprize pentru elevii din comună.

Moş Crăciun va ajunge miercuri la Şcoala Gimnazială din Căpreni încărcat de daruri. Maşinuţe, păpuşi, biciclete, trotinete şi tot felul de jucării şi dulciuri vor fi scoase din tolbă pentru elevii din clasele primare.

"Copiii au trimis scrisorile la OMV Petrom şi salariaţii au strâns bani pentru a le cumpăra copiilor tot ce îşi doresc. Vreau să vă spun că în 80% din cazuri dorinţele copiilor au fost respectate, iar acolo unde nu s-a putut s-a găsit un înlocuitor. După ce pleacă moşul va fi un teatru de păpuşi susţinut de cei de la Şcoala Populară de Artă, oferit de primărie", a precizat primarul Emil Cătănoiu.

Şi autorităţile locale din Căpreni s-au mobilizat pentru Crăciun. "În data de 20 decembrie, noi am pregătit 150 de pachete pentru toţi copiii din Căpreni, în valoare de 37 de lei fiecare. Vreau să vă spun că moşul de anul acesta este cel mai bogat de până acum. Evenimentul va fi organizat la sala de sport a Şcolii Gimnaziale din Căpreni, unde va avea loc şi un mic program artistic susţinut de copii", a mai spus primarul din Căpreni.

Vizualizări: 2,482

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: