Brad făcut din materiale recuperate, de oamenii de la ajutorul social

Localnicii din comuna gorjeană Roşia de Amaradia se pot bucura anul acesta de un brad mai puţin obişnuit. Este vorba de brad confecţionat de cei care primesc ajutor social, cu materialele rămase de la lucrările care s-au făcut pe raza comunei. Şi, dacă tot este brad în localitate, va veni şi Moş Crăciun cu pachete din parte primăriei.

Bradul are o înălţime de 6 metri şi este amplasat în faţa sălii de festivităţi din comună, acolo unde autorităţile locale organizează petrecerea de Revelion. "Am făcut ceva mai deosebit şi inedit putem spune, cu cei pe care îi avem la ajutorul social. Am realizat un brad din fier, ţevi şi alte materiale care au rămas de pe la lucrările făcute în comună. Nu am pus globuri, doar o instalaţie multicoloră. Este foarte frumos. Noi suntem mulţumiţi de ce a ieşit", a precizat primarul din Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman.

Moş Crăciun, cu ajutorul autorităţile locale din Roşia de Amaradia, va ajunge în comună cu 556 de pachete. "Chiar dacă este un an dificil noi, ca de fiecare dată am pregătit pachete cu dulciuri pentru toţi copiii care învaţă la unităţile şcolare din localitate, pentru persoanele cu handicap, nu sunt uitaţi nici angajaţii primăriei şi nici cadrele didactice din comună. Vor primi pachete atât juniorii, cât şi seniorii echipei de fotbal din localitate", a mai spus Liviu Cotojman.

Vizualizări: 760

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: