Moş Nicolae va ajunge la 1000 de elevi din comuna Mătăsari

Circa 1000 de elevi de pe raza comunei Mătăsari vor primi pachete de Moş Nicolae din partea administraţiei locale. Este vorba de preşcolarii din grădiniţe, dar şi de elevii de la clasele 0-VIII. Cadourile din partea autorităţilor locale vor fi distribuite de educatori şi dascăli pe data de 5 decembrie în toate unităţile şcolare.

Sărbătorile de iarnă vor începe mai devreme pentru şcolarii şi preşcolarii din comuna Mătăsari. Administraţia locală s-a gândit să ofere cadouri celor mici înainte de sfârşitul anului. Astfel, de Sfântul Nicolae, aceştia vor primi din partea administraţie locale câte un pacheţel care va conţine dulciuri, fructe şi suc. Nu este primul an în care Primăria şi Consiliul Local Mătăsari oferă cadouri elevilor de pe raza comunei cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Şi anul acesta, administraţia locală a găsit resursele necesare pentru a aduce un strop de bucurie în rândul preşcolarilor şi şcolarilor. „De Sfântul Nicolae vom oferi pacheţele copiilor care studiază în grădiniţele de pe raza comunei, dar şi elevilor de la clasele 0-VIII. Circa 1000 de elevi vor beneficia de aceste cadouri, sperăm să se bucure de ele. Vor primi elevii  de la Colegiul Tehnic, de la Şcoala nr. 2, dar şi de la unităţile şcolare din Brădet, Croici şi Runcurel. Pachetele vor fi distribuite în unităţile şcolare şi vor fi înmânate celor mici de către profesori şi educatori”, a declarat Gheorghe Gaşpar, primarul comunei Mătăsari.

Valoarea unui pachet oferit de administraţia locală este de circa 20 de lei. Banii pentru achiziţia produselor au fost alocaţi din bugetul local al comunei.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: