Două eleve de liceu, date dispărute

Două adolescente sunt căutate de oamenii legii după ce au dispărut de la domiciliu. Din primele informaţii, se pare că cele două tinere se cunosc. 

 

La data de 25.11.2014, ora 19:55, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Jiu, au fost sesizaţi de către N.D., în vârstă de 39 ani, din localitate, despre faptul că la data de 22.11.2014, în jurul orei 14:00, fiica sa minoră NEGRESCU ELENA-CRISTINA, în vârstă de 16 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.   

Semnalmente: înălţime 1,60 m, greutate 45 kg, constituţie astenică, ochi căprui, păr tuns scurt, şaten, ten deschis la culoare.

În momentul plecării, minora era îmbrăcată cu o geacă din material textil de culoare gri, pantaloni de blugi de culoare albastră, iar în picioare purta o pereche de adidaşi din material textil de culoare portocalie.

 

La data de 25.11.2014, ora 22:44, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Jiu, au fost sesizaţi  prin apelul 112, de către I.P., în vârstă de 64 ani, din localitate, despre faptul că la data de 23.11.2014, ora 13:00, nepoata sa pe care o are încredinţată, NICOLAE LUIZA-ELENA, de 16 ani, elevă în clasa a-X-a la o instituţie de învăţământ din municipiul Târgu Jiu, a plecat în mod  voluntar de la domiciliu şi până în prezent nu a mai revenit . 

Semnalmente : înălţime 1.70 m, greutate 55 kg, ten deschis, păr blond, creţ, prins în coadă, ochii verzi, constituţie atletică, fără semne particulare.

La data plecării aceasta era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip colant de culoare maro, o geacă de fâş, până în talie de culoare maro, iar în picioare purta o pereche de cizme de culoare neagră. 

Persoanele care pot da relaţii despre minore, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: