Moștenitoarea mărcii de bere Guinness a murit la doar 19 ani

Moștenitoarea imperiului  irlandez Guinness, Honor Uloth, în vârstă de 19 ani, a murit în urma unui accident la piscină. Anchetatorii spun că fata a alunecat în timp ce încerca să sară în apă!  A fost descoperită inconștientă de fratele ei.

Tânăra de 19 ani, care studia Istoria Artei la Universitatea Oxford Brookes, a fost descoperită de fratele ei în vârstă de 15 ani. El a fost și cel care i-a scos trupul din apă. În urma unei investigații medicale, s-a descoperit că adolescenta avea o fractură la nivelul umărului și o rană la cap, potrivit The Sun.


În urma incidentului, poliția a deschis o investigație, aceștia având mai multe ipoteze cu privire producerea tragediei. Oamenii legii cred că tânăra a alunecat, când a încercat să sară în piscină și s-a lovit la cap.

„Am pierdut o fiică și o soră care a adus lumină și bucurie în viața noastră”

„Am pierdut o fiică și o soră care a adus lumină și bucurie în viața noastră. Era atât de plină de distracție, de râsete, bunătate și de aventură. A avut această abilitate de a aduce oamenii împreună și de ai face să se simtă bine”, se arată într-un comunicat al familiei care deține imperiul Guinness.

Vizualizări: 7,109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: