Motive practice pentru care merita sa investesti intr-o canapea extensibila

Te muti intr-un apartament mic si cauti solutii de mobilier care sa te ajute sa economisesti spatiu?

Vezi ofertele de canapele extensibile, pentru ca acestea ofera si posibilitatea de a fi transformate intr-un pat, in afara functiei initiale. O canapea extensibila este perfecta mai ales in spatiile mici si functionale. Inainte de a cumpara o canapea extensibila, ia in considerare ca aceasta nu va putea niciodata sa inlocuiasca un pat adevarat. Cu toate astea, exista o multime de motive pentru care se merita sa cumperi o canapea extensibila, mai ales daca ai o casa mica sau un apartament compact.

Daca te-ai decis sa aduci acasa aceasta piesa de mobilier inovatoare, descopera in continuare cele mai convingatoare motive pro canapele extensibile.

Multifunctionalitate

Cel mai bun lucru la o canapea extensibila este faptul ca poate fi utilizata in doua moduri diferite. In cazul in care ai musafiri, le poti pune la dispozitie canapeaua care se transforma pe timpul noptii intr-un pat. Ziua o ridici si o transformi din nou intr-o canapea. Chiar daca nu ai spatiu suficient, canapeaua se adapteaza usor la spatiul existent. Poti chiar sa optezi pentru un model de colt care se rabateaza partial.

Spatiu pentru depozitare

Spatiul incorporat pentru depozitare este o alta caracteristica minunata a canapelelor extensibile. Unele din ele au sertare integrate care se extrag cu usurinta si care iti permit sa pastrezi acolo o multime de lucruri: lenjerii de pat, haine, cuverturi, pilote, perne etc.

Usurinta in utilizare

Cele mai multe canapele extensibile se desfac si se compun usor. Instantaneu se transforma dintr-o canapea intr-un pat si invers. Nu solicita efort sau timp. Gratie designului universal, aceste canapele pot fi utilizate in camere diferite. Mai mult, poti chiar sa le muti facil dintr-o incapere in alta.

Confort si design atragator

Estetica este un alt motiv pentru care merita sa investesti intr-o canapea care se desface. In zilele noastra, canapelele sunt tapitate cu piele sau tesaturi deosebite, oferind un aer exceptional incaperii. Indiferent daca o vei folosi ca pat sau ca si canapea, aceasta piesa de mobilier va arata foarte frumos. Daca vorbim de culoare, design si stil, canapelele sunt disponibile intr-o paleta extinsa, pentru a se potrivi diferitelor interioare.

O alegere inteligenta

Sa cumperi o canapea extensibila este o adevarata investitie, pentru ca ai o piesa de mobilier cu scop dublu: pat de noapte si canapea de zi. Prin urmare, ea ofera o valoare buna din punct de vedere financiar. Nu mai trebuie sa cumperi si canapea si pat separat. Combinatia dintre cele doua reduce costurile generale si iti permite sa faci economii  - atat economii financiare cat si economii de spatiu.

Cele mai bune canapele extensibile    

Canapea extensibila cu lada de depozitare, tapitata cu stofa 3 locuri Monte Gri deschis

Aceasta canapea urmeaza modelul estetic si functional scandinav. Este extrem de confortabila, iar cadrul solid asigura fiabilitate in utilizare, pentru multi ani. Aceasta canapea extensibila cu lada de depozitare este tapitata cu stofa, iar rabatarea se realizeaza printr-un mecanism automat. In lada din pal laminat spatiul de depozitare este generos.

 

Canapea extensibila cu lada de depozitare, tapitata cu stofa 3 locuri Fuego Gri

Acest model atragator este tapitat cu stofa si are incorporat un mecanism de extindere DELFIN, renumit pentru calitate si functionalitate. Lada poate fi utilizata pentru depozitarea lenjeriei. Are 236 latime si 99 cm, cu sezut 45 cm inaltime, iar dupa extindere, canapeaua se transforma intr-un pat de 201 x 144 cm.

 

Pentru mai multe canapele extensibile, descoperiti oferta somproduct.ro. Canapelele se livreaza demontate si gratuit, prin curier.

Vizualizări: 1,102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: