Horoscop

Berbec

Astrele vă protejează discret şi vă vor feri de situaţiile neplăcute. În curând se va face lumină şi toate se vor aranja excelent. Ocupați-vă de achitarea şi verificarea situaţiei taxelor, impozitelor, a creditelor sau aveți grijă şi de aspectele legate de moşteniri. Pot veni bani sau bunuri dintr-un contract mai vechi sau din familie.

Taur

Relaţiile parteneriale, colaborările şi proiectele vă ocupă întreaga zi. Este posibil ca în urma unei analize atente să descoperiți multe neplăceri sau situaţii confuze. Neprevăzutul vă poate crea probleme serioase, de aceea fiți prudent şi nu vă lansați în discuţii, negocieri sau schimbări de poziţie. Sunteți tentat să rupeți diverse colaborări, dar nu e cazul să îndepărtați pe cineva.

Gemeni

Ar trebui să vă ocupați pe îndelete de activităţile de la locul de muncă. Sunt multe de făcut, colegii şi şefii nu vă susţin, însă ţineți cont doar de opţiunile personale. Totuşi, dozaţi-vă eforturile şi rezolvați doar situaţiile uşoare, de rutină, deoarece organismul dă semne serioase de oboseală. Iar aceste stări de sănătate neplăcute vă vor însoţi pe parcursul câtorva zile.

Rac

Interesantă zi la capitolul relaţii sentimentale sau cu copiii. Vă bucurați de momente plăcute dacă luați partea frumoasă a lucrurilor. Senzaţia că nu este ceea ce pare este evidentă şi oricum aşa şi este. Poate că cea mai bună atitudine faţă de persoana iubită sau faţă de copii ar fi una de detaşare, acceptare şi încredere că vor veni şi vremuri mai bune.

Leu

Casa, familia şi patrimoniul sunt la mare cinste. Astrele vă recomandă să vă ocupați de treburile gospodăreşti, de reparaţii sau îmbunătăţirea condiţiilor locative. Relaţiile cu membrii familiei vă dau bătăi de cap, însă nu luați chiar totul de bun. Dialogurile sunt încordate şi căderea la pace se va face cam greu.

Fecioară

Rudele sau prietenii apropiaţi vă dau târcoale, însă sunt momente bune pentru întâlniri şi discuţii interesante şi de folos. Pentru alţii se poate pune problema studiilor pe termen scurt. De reţinut că latura educativă este în vizorul astrelor.

Balanţă

Primiți cadouri, recompense sau veşti legate de veniturile din muncă proprie. Sunteți nevoit să faceți cumpărături, însă bugetul disponibil lasă mult de dorit. Indicat ar fi să priviți partea frumoasă a lucrurilor. Sunt momente bune să vă gândiți la talentele native şi să le cultivați. Există varianta să dezvoltaţi o afacere plăcută sufletului.

Scorpion

O zi în care simţiți că toată lumea vă aparține. Aveți energie, chef de tot şi toate, dar mai ales un plan bine pus la punct în legătură cu noi direcţii de urmat în viaţă. Dorinţa de a vă ocupa de propria persoană este la cote înalte. Recomandat este să programați cursuri de dezvoltare personală şi relaţională sau să vă ocupați de înfrumuseţarea trupului.

Săgetător

Dorinţa de retragere din iureşul vieţii este foarte evidentă astăzi. Este o zi propice unei introspecţii atente. Astrele vă deschid porţile sufletului, pentru a vă cufunda cât mai mult posibil în lăcaşurile sale. Ocupați-vă de activităţile uşoare, eliminați gândurile neplăcute şi orientați-vă doar către partea frumoasă a vieţii.

Capricorn

E o zi dinamică la capitolul prieteni şi protectori. Întâlniri, discuţii, veşti care de care mai interesante, dar şi dispute pe măsură. Se pare că există anumite lucruri legate de carieră sau imaginea personală în societate, la care aveți nevoie de ajutor. Un prieten vă poate spune la modul obiectiv cum vă raportați la îndatoririle sociale şi ce ar trebui să faceți pe viitor.

Vărsător

Ocupați-vă cu mare atenţie de carieră şi de imagine în societate. Există chestiuni delicate, ca şi cum drumul profesional pe care vi l-ați construit până acum în viaţă stă pe baze nesigure, fiind gata-gata să se dărâme. De asemenea, şefii sau autorităţile nu prea văd cu ochi buni cum vă îndepliniți sarcinile sociale.

Peşti

Se pare că sunteți interesat doar de ce se petrece în afară graniţelor ţării. Relaţia cu străinătatea este în prim-plan, fiind posibile dialoguri sau demersuri specifice pentru călătorii în ţinuturi îndepărtate sau pentru studii pe termen lung. Componenta educaţională este stimulată, însă este vorba mai ales despre rafinarea sufletească.

Vizualizări: 727

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: