Motivul pentru care Motru nu va avea echipă de fotbal

Minerul Motru a intrat de ani buni în faliment, dar al doilea municipiu al Gorjului nu va avea prea curând altă echipă de fotbal. Deocamdată joacă Pandurii la Motru, până la finalizarea stadionului din Târgu Jiu, după care nu se va auzi prea curând de fotbal acolo. O spune viceprimarul Cosmin Morega, care a ajuns la concluzia că nu se vrea înfiinţarea unei echipe.

Viceprimarul Cosmin Morega susţine că a propus înfiinţarea unei echipe de fotbal, dar nu se vrea. „Am iniţiat un proiect de hotărâre acum un an şi jumătate, pentru că doream înfiinţarea acestei echipe. Proiectul viza înfiinţarea unei comisii care să facă demersurile necesare. În comisie au fost consilieri, foşti antrenori, jurişti, economişti. Comisia nu a dat un răspuns. Nu este în regulă ce se întâmplă”, a spus Morega la Radio Accent.

Viceprimarul crede că sunt firme în Motru care ar ajuta echipa: „Primăria nu trebuie decât să spună ce buget are, apoi să vedem cum găsim diferenţa. Sunt firme care pot asigura transportul, masa, echipamentul. Găseam variante, dar am văzut că nu se doreşte”.

Potrivit lui Cosmin Morega, primăria nici măcar nu are grijă de stadion aşa cum ar trebui. „Mai mare ruşinea să fie iarba de un metru în acest stadion. Stadionul este al primăriei, chiar nu a interesat pe nimeni? Ne facem de râs. Stai pe scaun, în tribune, şi îţi ajunge iarba la subraţ sau la ceafă”, a mai spus viceprimarul.

Vizualizări: 2,473

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: