Motocicletă lovită de un șofer băut. Doi tineri, la spital!

Doi tineri, care au ieșit la plimbare cu motocicleta, au ajuns duminică la spital, după ce au fost loviți de un șofer băut. Evenimentul a avut loc pe raza comunei Lelești. 

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 46 de ani, din comuna Lelești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 672 D Lelești, din direcția Dobrița către DN 67 D Lelești, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers prin viraj la stânga, intrând în coliziune cu o motocicleta condusă regulamentar de către un tânăr, de 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care efectua manevra de depășire regulamentară, având ca pasager, o tânără, de 21 de ani, din comuna Runcu”, a comunicat IPJ Gorj.

Cei doi ocupanți ai motocicletei au fost răniți, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii ambelor vehicule au fost testați  cu aparatul etilotest, rezultatul pentru tânărul de 30 de ani fiind negativ, iar în cazul conducătorului auto a rezultat o concentrație de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 1,564

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: