Motociclist grav rănit pe un drum distrus de alunecări de teren

Un bărbat de 39 de ani din Bucureşti a suferit ieri un  grav accident de circulaţie pe raza localităţii Polovragi. Bărbatul a căzut cu motocicleta sa, un Harley Davidson, într-un ogaş din cauză că drumul în zonă este denivelat.

Bărbatul a ajuns iniţial la Spitalul din Novaci, cu un traumatism costal, însă medicii de acolo au dispus transferarea lui către Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Drumul pe care a avut loc accidentul este semnalizat pentru restricţii de viteză, dar motociclistul a ignorat avertismentul. Cei de la drumuri au luat după accident măsuri suplimentare, iar pe viitor vor să semaforizeze zona.

drum_denivelari_polovragi_motocicleta

Ion Tudor, şeful Secţiei Drumuri Naţionale Gorj, a spus că tronsonul de drum era semnalizat şi că, imediat după producerea accidentului, viteza în zonă a fost limitată de la 40 de km/oră la 30km/oră. ”Este o porţiune de drum cu denivelări din cauza alunecărilor de teren din zonă. Anul trecut au fost mai multe intervenţii, au fost puse mereu straturi de asfalt, dar vara asta s-au accentuat aceste denivelări. Porţiunea de drum a fost semnalizată iniţial cu limitare de viteză la 40 km/oră şi indicator cu denivelări, după producerea accidentului am stabilit că 40 este mult şi am pus 30 de km/oră. Din păcate, semnele nu prea sunt luate în calcul”, a spus Ion Tudor, şeful Drumurilor Naţionale din Gorj.

drum_denivelari_polovragi_motocicleta_1

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: