Motociclistul a murit la spital. “Este inexplicabil”

Gorjeanul de 53 de ani, care a căzut miercuri seara cu motocicleta în albia Sohodolului, a murit câteva ore mai târziu la spital. Acesta pierduse controlul direcției și s-a prăbușit zece metri în gol, fiind nevoie de intervenția salvamontiștilor și a salvatorilor de la ISU pentru a-l scoate. Deși era conștient când a fost dus la spital, rănile au fost prea grave și motociclistul nu a putut fi salvat.

Un șofer care a văzut motocicleta zburând de pe șosea a sunat la 112. “Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat de 53 de ani, din com Scoarța, în timp ce conducea o motocicletă, pe Cheile Sohodolului, dinspre Runcu, a pierdut controlul direcției de deplasare și a căzut într-o prăpastie de aproximativ 10 metri”, anunță poliția într-un comunicat. Ulterior, personalul medical din cadrul spitalului a constatat decesul victimei, care suferise leziuni incompatibile cu viața.

Salvamontiștii și angajații ISU Gorj sunt cei care au reușit să îl scoată pe bărbat din râpa greu accesibilă. “Echipajele ajunse la fața locului l-au găsit pe bietul bărbat în vârstă de 53 de ani în apa rece a râului, într-o râpă foarte greu accesibilă. Era conștient, dar gemetele de durere arătau gravitatea leziunilor. Colegii noștri au reușit să-l scoată pe bărbat, acesta fiind preluat de către echipajul din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Tg-Jiu. Vestea proastă a venit în cursul nopții, atunci când am aflat că bărbatul a decedat! Este inexplicabil cum, în ciuda tuturor eforturilor noastre, a faptului că omul era conștient și s-a făcut tot ce era omenește posibil pentru salvarea lui, moartea s-a dovedit biruitoare”, au scris cei de la ISU pe pagina de facebook, unde au făcut încă o dată apel la participanții la trafic să fie mai atenți.

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Vizualizări: 4,464

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: