Un tânăr din Runcu lansează două „sârbe săltăreţe”

Tânărul interpret de muzică populară Adelin Constantin Logofetescu, din Runcu, pregăteşte o surpriză de Sărbătorile de Iarnă. „Îmi bate inima tare” şi „Ce mă fac cu a mea mândruţă” sunt cele mai noi piese ale solistului runcurean Logofestescu. Textele au fost realizate de către interpreta de muzică populară Maria Corlan Mischie, iar linia melodică de Virgil Chiriţoiu, instrumentist la Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”.

Piesele au fost înregistrate în studio Paul Mălăianu, urmând ca GS Music, casa de discuri din Bumbeşti Jiu, să se ocupe şi de realizarea videoclipurilor pentru fiecare piesă în parte.

Adelin Constantin Logofetescu crede că piesele sale vor avea priză la public, fiind vorba de sârbe „săltăreţe”. „Voi lansa piesele până în sărbătorile de iarnă. O să apară la radio şi la televiziune. Sunt sârbe gorjeneşti, foarte săltăreţe, de viaţă. Sper să prindă bine la public. Lucrez la ele de vreo patru luni. Am muncit mult”, a declarat Adelin Constantin Logofetescu.

Artistul nu a lansat până acum vreun album muzical, dar se mândreşte cu nouă piese muzicale proprii. „Dacă cele două piese prind la public, o să scot şi un album. Voi face altele noi. Deja am textele pregătite, linia melodică, tot”, a mai spus Adelin Constantin Logofetescu.

Galerie foto


Vizualizări: 12,866

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: