Motru: Câte cupluri serbează Nunta de Aur de Dragobete

Un număr de 19 cupluri din municipiul Motru care anul acesta împlinesc o jumătate de secol de la căsătorie vor fi celebrate de autorităţile locale, de Dragobete, în data de 24 februarie. Cuplurile vor primi din partea autorităţilor diplome de fidelitate, dar şi o anumită sumă de bani. Mai mult decât atât, cuplurile longevive sunt invitate şi la o masă festivă de către administraţia locală.

Cuplurile din municipiul Motru care în 2016 cumulează 50 de ani de la căsătorie sunt invitate să petreacă de autorităţile locale de sărbătoarea tradiţională a îndrăgostiţilor. Şi anul acesta va avea loc Balul Nunţii de Aur organizat de primărie şi Consiliul Local, petrecere la care va participa şi primarul Dorin Hanu, care va oferi doamnelor prezente câte o floare. "Pe 24 februarie, de Dragobete, ca în fiecare an, noi organizăm Balul Nunţii de Aur, în care participă cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie. Până la ora actuală avem înscrise deja 19 cupluri, sigur, noi sperăm să se ajungă până la 25 de cupluri. Din arhivele noastre sunt 42 de cupluri care ar îndeplini condiţiile. Se va da un premiu de 300 de lei pentru fiecare cuplu, diplome, flori pentru doamne, se va face o masă festivă în data de 24 februarie, într-o zonă pe care o vom stabili, de pe raza municipiului Motru", a declarat Dorin Hanu, primarul municipiului Motru.

Cetăţenii au apreciat iniţiativa primarului Dorin Hanu. "Este foarte bine că se gândeşte domnul primar la cuplurile care au rezistat mulţi ani împreună", a spus Elena Pescaru, din municipiul Motru.

Autorităţile locale au spus că primesc cereri şi din partea cuplurilor care au împlinit deja 50 de ani de la căsătorie în anii anteriori, dar care până acum nu au fost sărbătorite de primărie şi Consiliul Local.

Vizualizări: 4,009

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: