Motru: "S-au umflat pistele de biciclete!". Reacția Primăriei!

Câteva poze apărute pe reţelele de socializare semnalează probleme apărute la construcţia pistelor de biciclete de la Motru. Matei Anton Daniel, cel care a postat fotografiile, susţine că lucrările nu au fost executate corespunzător.

Problemele ar fi apărut de la lipsa plasei de buzău şi a rosturilor de dilatare: "Pistele de biciclete construite fără plasă de Buzău și fără rosturi de dilatare ,,se umflă" din nou la Motru! Cum am mai semnalat în numeroase postări primarul Cosmin Morega continuă să-și bată joc de 4,6 milioane de euro din fonduri europene, bani pe care echipa liberală condusă de Gigel Jianu i-a obținut pentru locuitorii municipiului Motru, cu eforturi deosebite, în luna septembrie a anului 2019", s-a scris pe pagina de socializare.

Contactat pentru un punct de vedere, Cosmin Morega, primarul municipiului Motru, transmite că au existat anumite probleme tehnice, care au fost imediat remediate: „Atunci când lucrezi, pot să mai apară şi acele probleme tehnice. Sunt lucrări făcute pe terenuri noi, virgine, care într-un anumit timp pot să se lase, pot să se ridice, pot să apară anumite probleme, dar acestea se repară. Orice lucrare poate avea mici deficienţe. Are termen de garanţie doi ani şi ceva de la finalizarea lucrării. Astfel de probleme pot să apară la orice altă lucrare. Vedem ce temperaturi au fost, a plouat, s-a umflat solul. Intr-adevăr a fost o mică problemă, betonul, stratul suport s-a umflat şi s-a mişcat, dar oamenii au intervenit imediat şi l-au refăcut. Nu este un proiect de pe timpul  domnului Gigel Jianu. Nu a fost prevăzut cu plasă de buzău. Pozele nu sunt actuale. Remedierea problemelor a avut loc atunci, într-o săptămână şi ceva s-a reparat. Pista de biciclete este o lucrare importantă pentru comunitate şi are o valoare de  3 milioane de lei. Suntem în grafic cu lucrarea. Mai avem trei luni până la termenul de finalizare”.

Galerie foto


Vizualizări: 1,941

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: