O rețetă miraculoasă te scapă de ochelarii de vedere

Popularul chirurg, Vladimir Petrovich Filatov, recomandă o rețetă de benefică pentru îmbunătățirea vederii. Iată cum pregătești:

Ingrediente:

300 de grame de miere

500 de grame de nuci zdrobite

Suc de 3-4 lămâi stoarse

100 de grame de suc de aloe vera

Mod de preparare:

Inițial, faceți sucul de aloe vera. Ai nevoie de o plantă de aloe din  care tai runzele superioare, de mijloc și de jos. Apoi, se spală restul, frunzele și partea superioară cu apă fiartă răcită. Apoi, se taie în bucăți mici și treci sucul prin tifon dublu. Potrivit lui Dr. Filatov, nu ar trebui să se tai frunzele imediat, lăsați-le pe o farfurie în frigider timp de 10-12 zile. În acest fel, aloe vera va forma stimulatori care sunt responsabili pentru activitatea celulelor.

Apoi, pur și simplu se amestecă cu toate celelalte ingrediente, iar remediul natural este gata pentru utilizare. Consumă o lingura de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de mese.

Urmați această procedură până când vederea dumneavoastră este complet îmbunătățită.

Notă: Rețineți că utilizarea de suc de aloe nu este recomandată în cazul bolii renale acute, a tractului gastro-intestinal, hemoroizi, tuberculoză, inflamația în organele de reproducere feminine, în ultimul trimestru al sarcinii, și probleme cardiovasculare.

Vizualizări: 5,172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: