Mutări şi permutări la Pandurii

Sosit mai devreme la Tg-Jiu, Pustai testează de zor jucători până la reunirea oficială de joi. Antrenorul e dezamăgit însă că nu-i poate vedea la lucru pe Voinea, Brata sau Ciucur, toţi accidentaţi.

18 jucători s-au pregătit ieri sub comanda lui Pustai. Dobre de la Sportul şi Răduca de la Motru sunt numele noi, în timp ce sportivii pe care antrenorul voia să-i vadă la lucru au lipsit!

Mulţi absenţi

Pustai a decis să organizeze această mini selecţie pentru a-i cunoaşte mai bine pe jucătorii aflaţi sub contract cu Pandurii şi care au fost împrumutaţi la alte echipe în sezonul trecut. Dintre aceştia doar Buleică a dovedit la U Cluj că e un jucător pe care se poate miza, aşa că mijlocaşul nu a mai fost chemat la teste. Pustai e dezamăgit de primele două zile de „probe”. Şi asta pentru că antrenorul nu-i poate vedea la lucru tocmai pe jucătorii pentru care a organizat acest aşa zis trial. Alex Ciucur (ultima oară la CSMS Iaşi), Tătaru şi Brata (CS Severin) sau Voinea (Damila Măciuca) acuză accidentări şi doar ultimul a efectuat ieri un antrenament uşor. În plus nigerianul Onyeka (Luceafărul Oradea) şi francezul Mbela (FC Botoşani) nu şi-au făcut apariţia încă. De altfel dintre cei vehiculaţi iniţial doar Neagu (UTA Arad), Unguru şi Lupu (Pandurii II) se pregătesc în ritm normal. „Am venit să văd nişte copii... nici cu cei din conducere nu pot discuta pentru că nici domnul Pîrvulescu, nici domnul Condescu nu sunt pe aici. Nu putem discuta de transferuri prin telefon, îi aştept să vină”, a spus ieri Pustai.

18 – jucători s-au pregătit ieri sub comanda lui Pustai, unul din ei, Voinea, efectuând doar un antrenament uşor din cauza unei entorse

Azi, primul „amical”

Pustai îi va împărţi azi pe tinerii aflaţi în pregătiri în două echipe şi va organiza un joc şcoală. Meciul va începe de la ora 11:15, fiind prima şansă reală a acestora de a-l impresiona pe antrenor. „O să facem un joc de două reprize a 35 de minute după care intrăm în program normal. Sunt aici şi o serie de jucători tineri de la centrul de copii şi juniori pe care vrem să-i aducem mai aproape să simtă pulsul antrenamentelor de seniori pentru că acest lucru le face bine. S-ar putea să ducem dintre ei şi la Sibiu în primul stagiu de pregătire”, adaugă Pustai.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: