Turceni, gata de finala Cupei, dar şi de baraj

Campioana Gorjului, Ştiinţa Turceni joacă finala Cupei duminică împotriva celor de la Gilortul Cărbuneşti. Meciul va fi un antrenament bun pentru barajul de promovare în liga a III-a pe care Turceniul îl va disputa contra celor de la Universitatea Petroşani pe 19 iunie.

Ştiinţa Turceni a câştigat campionatul la pas, dar îşi va decide sezonul în următoarele 2 săptămâni.

Finală de vis

Finala Cupei României, faza judeţeană se va disputa între primele două clasate din Liga a IV-a. Campioana Ştiinţa Turceni a trecut în semifinale de Petrofac Ţicleni după 0-1 şi 2-0 şi şi-a asigurat biletele pentru ultimul act. Acolo, oamenii lui Cojocaru şi Modrea vor da piept cu vicecampioana Gilortul Cărbuneşti care a trecut într-o manieră identică, 0-1 şi 2-0 de Unirea Cruşeţ. Finala se joacă duminică de la ora 17.30 la Baia de Fier.

Cu studenţii de bat în baraj

Ştiinţa şi-a aflat şi adversarul din barajul de promovare la liga a III-a. Lupta pentru titlul de campioană în AJF Hunedoara s-a dat pe muchie de cuţit până în ultima etapă. Câştig de cauză au avut cei de la Universitatea Petroşani care au terminat la egalitate de puncte cu Retezatul Haţeg, dar au profitat de rezultatele directe, 3-0 şi 3-0. „Studenţii” din Petroşani antrenaţi de Ionuţ Stelescu şi Dan Voicu au încheiat campionatul cu 74 de puncte din 34 de etape. Turceni în schimb a defilat la Gorj reuşind 24 de victorii, un egal şi un eşec în întreg sezonul. Meciul dintre Turceni şi Petroşani se va juca pe 19 iunie la Reşiţa.  

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: