Mutu, pe „terenul dificil” din Târgu Jiu. Noile achiziții ale Pandurii lipsesc!

Pandurii Târgu-Jiu dispută azi, pe Stadionul Municipal, meciul cu Petrolul Ploieşti. Nu va lipsi de la meciul cu Pandurii vedeta petroliştilor, Adrian Mutu. Antrenorul Petrolul, Răzvan Lucescu, a vorbit într-o conferință de presă despre terenul dificil de la Târgu Jiu. La meciul cu Petrolul, Petre Grigoraș nu va putea conta pe ultimele două achiziții: Nejc Mevlja și Matija Smrekar.

Pandurii mizează în acest meci pe forţa liniei de mijloc formată din Nistor, Anton şi Răduţ, dar şi pe jucători ca Buleică, Mihai Roman sau Nicoară aflaţi într-o formă sportivă bună. Atacantul Mihai Roman, sosit în această vară de la Săgeata Năvodari, a marcat nu mai puţin de 4 goluri în amicalul cu SCM Argeşul Piteşti. Istoricul întâlnirilor directe de până acum dintre cele două echipe înregistrează o victorie Pandurii (1-0 la Târgu Jiu în mai 2012), 2 egaluri şi 3 victorii Petrolul. Ultimii jucători sosiţi sub comanda lui Petre Grigoraş la Târgu Jiu, atacantul croat Matija Smrekar şi fundaşul sloven Nejc Mevlja, nu vor avea ocazia să debuteze oficial în tricoul alb-albastru la partida cu Petrolul Ploieşti. Celui dintâi nu i-a sosit cartea verde, iar cel din urmă nu este la nivelul optim de pregătire fizică.

Lucescu nu a uitat terenul dificil al Pandurii

Antrenorul Petrolul, Răzvan Lucescu, spune că meciul cu Pandurii va fi un meci dificil, pe un teren dificil. ”Va fi un meci dificil, pe un teren dificil, în fața unui adversar care, deși a început mai slab, și-a revenit în ultimele două etape. Oricum, echipele lui Grigoraș practică un fotbal agresiv, dar noi suntem pregătiți pentru un meci de luptă. Am reuşit să recuperăm mai mulţi jucători, aşa că mergem cu o echipă bună şi suntem încrezători că vom scoate maximum din următoarele două jocuri, cu Pandurii şi Steaua, asta dacă nu vor mai exista şi alte greşeli de arbitraj în defavoarea noastră”, a spus Răzvan Lucescu în cadrul unei conferinţe de presă.

Cu ani în urmă, primarul Cârciumaru a avut un conflict verbal cu Răzvan Lucescu, după ce acesta din urmă „îşi permisese” să critice starea terenului din Târgu Jiu.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: