Naicu recunoaşte meritele lui Găman în cupă

CSO Filiaşi a avut un parcurs impresionant în Cupa României în acest sezon, meritele calificării în sferturi fiind şi ale actualului antrenor de la Pandurii, Mario Găman. Victor Naicu, actualul antrenor al Filiaşului, a recunoscut că această calificare spectaculoasă se datorează fostului antrenor în cea mai mare măsură.

În sferturile de finală ale Cupei României va avea loc joi duelul oltenesc dintre Universitatea Craiova şi surpriza acestei ediţii a cupei, CSO Filiaşi. După cum se ştie parcursul de până acum al formaţiei de Liga a 3 i s-a datorat în special fostului antrenor, Mario Găman, cel care imediat după calificarea în sferturile cupei a părăsit Filiaşul pentru a prelua Pandurii.

Actualul antrenor Victor Naicu consideră onorantă această calificare pe care o atribuie echipei şi fostului antrenor Mario Găman: „Este un meci foarte important pentru noi, este o onoare că ne aflăm în această fază, este meritul echipei şi al fostului antrenor, Mario Găman, fiindcă eu sunt de puţin timp la echipă. Sperăm să facem un joc bun şi dacă vrea Dumnezeu, să mai facem o surpriză. Jucăm la o oră de maximă audienţă şi în faţa întregii ţări şi suntem motivaţi şi responsabilizaţi. Va fi ceva deosebit, sper ca băieţii mei să nu fie depăşiţi de miza partidei. Am fost cea mai ghinionistă echipă la tragerea la sorţi, trebuie să fim realişti să recunoaştem valoarea lor individuală, dar în fotbal s-au văzut foarte multe, cu atât mai mult în Cupa României, şi sperăm să scoatem maximum”.

Chiar dacă joacă cu una dintre echipele de top ale Ligii 1, şi diferenţa de valoare dintre jucători e foarte mare, tehnicianul de la Filiaşi ia în calcul şi o eventuală surpriză. Acesta însă nu exclude şi un posibil dezastru, ţinând cont că în ultima etapă de campionat, Filiaşiul a pierdut cu 6-0 pe teren propriu în faţa celor de la CSM Slatina. Meciul din sferturile Cupei României este programat joi, pe stadionul „Ion Oblemenco”, de la ora 20.30.

Galerie foto


Vizualizări: 384

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: