Început de drum dificil pentru junioarele U14

Echipa de baschet feminin U14 a CSM Târgu Jiu are un început de drum dificil în competiţiile oficiale. Fetele pregătite de antrenoarea Adina Pop formează o echipă din vara acestui an, ele fiind înscrise deja la o primă competiţie oficială.

Echipa de baschet feminin U14 a CSM Târgu Jiu, grupa nou înființată în cadrul secţiei de baschet a clubului gorjean, a încheiat cel de al doilea turneu oficial de la înfiinţare. Tinerele baschetbaliste, pregătite de Adina Pop, au încheiat Turneul 2 din Grupa A, fără victorie, acestea fiind la prima competiţie oficială. Junioarele au avut parte la debutul lor în Campionatul Naţional şi de o grupă extrem de dificilă, din care au mai făcut parte ACS Dan Dacian București, ABC Leii București și CS BBB Raptors Berceni.

Tinerele baschetbaliste au pierdut toate cele trei confruntări, dar Adina Pop este mulţumită că echipa gorjeană, aflată la primul sezon la acest nivel juvenil, şi care a avut parte de confruntări cu echipe ale unor cluburi cu tradiţie şi performanţe la acest nivel, a avut o exprimare bună în teren.

Adina Pop spune că a fost vizibil progresul înregistrat de elevele sale la acest turneu. „Înainte de turneu spuneam că scopul nostru este să punem în aplicare lucrurile învăţate la antrenament şi să creştem de la meci la meci. Consider că fetele au reusit să îşi îndeplinească în mare măsură obiectivele acestui turneu. În primul meci cu Leii am avut un început mai greoi, dar pe parcurs am intrat în meci. La cel de al doilea meci fetele au avut o atitudine foarte bună, luptând de la egal la egal cu cele de la Raptors. Având în vedere că am jucat împotriva unor echipe exeperimentate, care au avut în componenţă jucătoare şi cu un an mai mari decât unele fete din echipa nostră, s-a văzut un progres faţă de primul turneu şi asta contează”, a spus pentru site-ul CSM Adina Pop, antrenoare la Grupa U14 baschet feminin CSM Târgu Jiu.

La fel ca şi junioarele, antrenoarea Adina Pop se află la prima sa colaborare cu clubul din Târgu Jiu, ea preluând echipa de junioare în vara acestui an.

Vizualizări: 244

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: