Un fost antrenor de la Pandurii a deschis academie de fotbal

Fost antrenor la Pandurii în trei mandate diferite, Petre Grigoraș şi-a deschis academie de fotbal la Constanţa. Acesta se ocupă de micuţii fotbalişti împreună cu fiul său, Alexandru Grigoraş, şi el fost fotbalist la Pandurii Târgu Jiu.

Antrenorul Petre Grigoraș este liber de contract din vară, când a încheiat conturile cu Oțelul, după ce s-a ratat promovarea în Liga 2, în urma barajului decisiv cu Dacia Unirea Brăila.

În așteptarea unei noi oferte care să îi atragă atenția, antrenorul a decis să demareze propriul proiect, înființând o academie de fotbal. Petre Grigoraș a declarat că a pus bazele unei academii în Constanța, alături de fiul său, Alexandru Grigoraș, dar demersurile sunt la început, urmând ca din vara anului următor familia Grigoraș să înscrie o echipă de copii, cel puțin, într-un campionat.

”Am deschis o academie la Constanța, mă ocup de ea cu fiul meu, suntem la început de drum. Am început proiectul acum două-trei luni. Avem o mică academie, terenul pe care o să încercăm să ne desfășurăm activitatea abia l-am însămânțat, facem doar pe un sintetic acum, e ceva de început”, a spus Grigoraş pentru liga2.ro, precizând că pregăteşte doar copii între 6 şi 12 ani: „Nu suntem în competiție, pentru că sunt deja începute, dar ușor-ușor o să vedem dacă putem construi ceva. Să le arătăm copiilor ce am învățat în carierele noastre. O să ne înscriem și în competiții. Copiii vor fi între șase și 12 ani. Copii mai micuți, nu mari, pentru că nu ne permit condițiile”.

Petre Grigoraș este cunoscut, în primul rând, pentru experiențele de antrenor de la Pandurii, Farul și Oțelul Galați. A mai pregătit în cariera de antrenor formațiile FC Onești, Poli Iași, CFR Cluj, ASA Târgu Mureș, ACS Poli Timișoara, Foresta Suceava sau SC Oțelul.

Vizualizări: 1,167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: