Nanu nu a semnat cu Pandurii. „E inutil fără performanță!”

Antrenorul Ștefan Nanu a bătut palma cu Marin Condescu, dar încă nu a semnat contractul cu Pandurii Târgu Jiu. Obiectivul principal este să promoveze cu Pandurii pe prima scenă. Știe că are o misiune aproape imposibilă în contextul în care clubul este la un pas de faliment, iar lotul este încropit cu jucători fără experiență. Singurul „veteran” care a rămas la Târgu Jiu este portarul Răzvan Stanca.

Tehnicianul Ștefan Nanu a explicat de ce a ales să lase Olanda pentru Pandurii Târgu Jiu. Are rădăcini în județul Gorj și vrea să facă o figură frumoasă la cârma echipei gorjene. „Sincer să fiu, nu mi-a luat mult timp să mă hotărăsc să vin la Târgu Jiu. Mama mea este din Turburea, eu sunt de la Filiași. Sunt aproape de Gorj. Îmi doresc ca împreună cu oamenii de lângă mine, să facem o echipă competitivă și să putem promova. E păcat ca această echipă să rămână în liga a doua, mai ales că se construiește în oraș un stadion nou și este aproape gata. Sunt iubitori de fotbal care așteaptă rezultate de la noi”, a declarat antrenorul Ștefan Nanu. El va avea o misiune foarte dificilă pentru că este nevoit să încropească un lot din foștii juniori ai clubului. „Am peste 100 de meciuri ca antrenor în liga a doua. Am antrenat la Câmpina doi ani, la Petrolul, la Minerul Motru, am stat patru ani până când a promovat echipa. Am venit cu gândul de a face performanță. Îmi plac provocările. Am avut o discuție cu domnul Condescu. Ni s-a promis stabilitate și că se va rezolva totul. Dacă ai stabilitate, poți face orice. Obiectivul nostru este promovarea. În primul rând, trebuie să facem o echipă. Sunt foarte mulți copii care au jucat la juniori. În 5 august începem campionatul și mai avem nevoie de 16 jucători cel puțin”, a mai subliniat Nanu.

Deși s-a înțeles cu Marin Condescu pentru a rămâne la Pandurii Târgu Jiu până în 2020, Nanu încă nu a semnat un contract: „Deocamdată nu am semnat. Este o discuție verbală cu domnul președinte Condescu. Nu te ține un contract. Eu îmi doresc să facem echipă și să avem rezultate. Contractul este inutil. Degeaba semnezi cu Pandurii și nu ai rezultate sau nu ai lot de jucători”.

Marin Condescu este încrezător. Dacă gruparea de fotbal nu va reuși să câștige procesul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv și echipa nu va juca în prima ligă, s-a împăcat cu ideea diviziei secunde. „Noi încă nu am abandonat ideea că avem dreptul din punct de vedere fotbalistic să jucăm în prima ligă. Ni s-au luat șase puncte pe nedrept. Sperăm să recuperăm măcar trei, dar putem juca și în liga a doua”, a declarat Marin Condescu, liderul USMO.

Galerie foto


Vizualizări: 2,397

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: