Anamaria Prodan şochează lumea fotbalului. Va candida la şefia LPF

Impresara Anamaria Prodan surprinde din nou lumea fotbalului anunţând că va candida la șefia LPF. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a şocat anul trecut prin schimbarea radicală a look-ului său şi printr-o siluetă de adolescentă.

Anamaria Prodan a anunțat că e gata să candideze la șefia Ligii Profesioniste de Fotbal pentru a-i lua locul lui Gino Iorgulescu. Următoarele alegeri ar urma să fie în anul 2022, însă impresara susține că e pregătită în orice moment să preia cârma fotbalului românesc. „Eu aș putea să conduc orice, eu m-am născut lider. Eu dacă intru în politică fac o carieră ca în fotbal. Mă gândesc să candidez la șefia LPF. În 2006 când am intrat în fotbal am spus că într-un an voi face istorie și am semnat cei mai importanți jucători. Și acum dacă intru în politică vă asigur că pot schimba totul. Nu va fi o surpriză dacă voi fi pe lista candidaților la șefia LPF. Eu sunt imprevizibilă, vă puteți aștepta la orice. Pe mine mă iubește toată lumea, chiar dacă Gigi Becali spune că femeile nu conduc. Probabil că doar el nu mă va vota. Fiecare om pe care l-aș alege alături de mine ar fi cel mai bun pe domeniul lui. Nu va merge pe nepotisme sau pe alte criterii”, a declarat Anamaria Prodan la Realitatea Plus.

Anamaria Prodan și-a continuat atacurile la adresa LPF spunând că cei de la Ligă bâjbâie prin întuneric. Pentru că nu sunt pregătiți: „Nefiind pregătiți nu fac decât să aducă panică. Dacă mergem în magazin și intrăm câte 100 în același timp, nu e același lucru dacă mă duc și mă antrenez cu 12 jucători?  Mi se pare că se blochează viața acum. În România oamenii vor ajunge să moară de foame, nu de coronavirus. Mi-aș dori ca Liga și ministerele să se pună la masă și să ajungă la o înțelegere. Liga e depășită. Îmi e foarte drag Gino Iorgulescu, dar eu cred că e copleșit de problemele personale pe care le are. Nici nu a avut lângă el oameni pregătiți pentru a-l ajuta”.

Anamaria Prodan a devenit unul dintre cei mai puternici impresari din România, având jucători la toate echipele din Liga 1.

Galerie foto


Vizualizări: 1,834

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: