Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Margherita de la Clejani, drogată la volan

Margherita de la Clejani a fost implicată sâmbătă într-un accident rutier. Vedeta se afla la volanul mașinii personale, respectiv un Range Rover Evoc. Evenimentul s-a petrecut pe strada Norilor din Capitală, atunci când într-un moment de neatenție a lovit un vehicul care staționa regulamentar pe partea dreaptă.

Poliția Rutieră a ajuns la fața locului și a recoltat toate probele, scrie cancan.ro.

Totodată, vedeta prezenta un comportament suspect, motiv pentru care autoritățile au dus-o la IML pentru mai multe teste. Din cele rezultate reiese faptul că Marherita se afla sub influența substanțelor halucinogene, respectiv cocaină.

Drogul cu care a fost depistată pozitiv este unul extrem de periculos care provoacă imediat dependență. Autoritățile nu au dat încă foarte multe detalii despre ce se va întâmpla cu fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani.

Vizualizări: 3,195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: