Nepotul Elvirei Godeanu vrea să fie manager la teatru

Postul de manager al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu a fost scos la concurs, însă nu a fost depusă până acum acum nicio candidatură. Asta în condițiile în care, conform surselor noastre, cel puțin cinci persoane își doresc această poziție. Printre numele vehiculate se numără și cel al actorului Armand Calotă, nepot al Elvirei Godeanu.

Anunțul de scoatere la concurs a postului de manager la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu a fost publicat încă de la începutul lunii iulie. Conform spuselor viceprimarului Adrian Tudor, până luni nu a fost înregistrată vreo candidatură. A explicat însă că informații legate de acest concurs au fost solicitate de o persoană de la Teatrul Național din București, dar și de către un regizor din Cluj Napoca. Candidații la acest post pot depune dosarul de concurs până în data de 2 august. Conform unor surse, cel care a cerut informații legat de concurs de la Teatrul Național din București ar fi chiar nepotului actriței al cărei nume îl poartă teatrul târgujian. Este vorba de actorul Armand Calotă, în vârstă de 55 de ani. Mama sa a fost nepoata Elivirei Godeanu. Armand Calotă este iniţiatorul şi preşedintele Fundaţiei culturale „Elvira Godeanu”.

Printre cei despre care se vehiculează că ar vrea postul de manager al teatrului din Târgu Jiu se numără și actualul șef interimar al unității culturale, Cosmin Brehuță, dar și actorii Ionuț Stoica și Eugen Titu. Fiecare dintre candidați trebuie să prezinte un proiect de management pe o durată de 5 ani. Rezultatul final al concursului va fi comunicat în data de 23 august.

Vizualizări: 2,090

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: