Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Nevinovat după 23 de ani de închisoare

Un chinez care a petrecut 23 de ani în închisoare după ce fusese declarat vinovat pe nedrept de crimă și incendiere, a cerut la mijlocul acestei săptămâni daune de 9,66 milioane de yuani (aproximativ 1,48 milioane dolari SUA), informează agenția Xinhua.

Chen Man, în vârstă de 53 de ani a depus cererea la Tribunalul Superior al Poporului din provincia Hainan, din sudul Chinei.

Documentul include solicitarea a 1,85 milioane de yuani pentru privarea de libertate personală, 3,71 milioane de yuani pentru pierderea locului de muncă, trei milioane de yuani pentru traume psihologice, un milion de yuani pentru acoperirea costurilor legale și 100.000 de yuani pentru costurile medicale.

El a solicitat, de asemenea, obținerea de scuze publice din partea instanței de judecată pentru a-l ajuta să-și reabiliteze numele, a precizat Chen.

Vizualizări: 1,015

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: