Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Hillary Clinton şi Donald Trump, favoriţi în cursa prezidenţială

Hillary Clinton se gândeşte deja că l-ar putea înfrunta pe Donald Trump în alegerile prezidenţiale din Statele Unite, prevăzute pe 8 noiembrie, în urma triumfului pe care l-a obţinut în alegerile primare din South Carolina. 

Fostul secretar de Stat s-a impus în mod clar, sâmbătă, în faţa rivalului său Bernie Sanders în acest stat din sudul ţării, unde electoratul de culoare a plebiscitat-o cu aproape 90% din voturile exprimate. Clinton s-a impus, de asemenea, în rândul aproape tuturor celorlalte categorii de alegători (femei, bărbaţi, orăşeni, locuitori din suburbii, liberali, conservatori).

Doar tinerii alegători - cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani - şi bărbaţii albi l-au susţinut masiv pe Sanders, a cărui campanie pare să mai încetinească după entuziasmul pe care l-a declanşat în special în rândul tinerilor.

Vizualizări: 445

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: