Nevoită să stea cu copiii prin vecini, de frica soțului

Situație dificilă pentru o femeie care locuiește în Rovinari. Aceasta a plecat de câteva săptămâni de acasă, cu copiii, și a intentat acțiune de divorț, invocând violența bărbatului. A făcut în instanță și cerere pentru evacuarea soțului din locuință, dar judecătorii au respins solicitarea în primă instanță.

Femeia a argumentat în fața instanței că se teme de bărbatul care este violent și care ar face parte dintr-o grupare infracțională, la casa lor fiind percheziții acum câteva luni.

Mai mult, fetița se teme de propriul tată și visează noaptea că acesta vine cu cuțitul să o omoare.

Avocatul bărbatului a avut însă argumente economice, cum că bărbatul este coproprietar, el a asigurat tot timpul veniturile familiei și nici nu are altă locuință, așa că nu poate fi scos din casă în plină iarnă. Soția celui acuzat a lucrat foarte puțin în ultimii 15 ani, având și cel puțin două relații extraconjugale, a mai susținut avocatul celui reclamat.

Femeia a explicat instanței de ce nu își poate găsi de lucru. Ar fi amenințată de bărbat că îi va fura băiatul, dacă îl lasă în grija unei bone. Aceasta nu are rude în județ, astfel că este la mila prietenilor, până când va găsi o soluție de ieșire din această situație dificilă. (A.M.)

Vizualizări: 367

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: