Nicolae Ciucă despre PSD: Nu s-a întâmplat acordul dorit. Primarii liberali își vor da seama

Președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, a vorbit despre relația cu social-democrații și despre dorința unui acord pentru a evita atacurile reciproce și racolările de primari. Într-un interviu acordat Prima News, Ciucă a subliniat că, deși ar fi dorit un astfel de acord, acest lucru nu s-a întâmplat.

"Am rugat de la început să avem un acord prin care să nu ne atacăm reciproc și să nu ne racolăm primarii. Și, nu s-a întâmplat chestiunea asta, ba mai mult decât atât înțelegem că mai sunt unul, doi primari, care fiecare dintre ei are afinități, vin din urmă, din istorie și se duc de la stânga la… Am mai folosit o metaforă, nu știu dacă e foarte bună, îți iei bilet să te duci până la Piața Matache, la Victoria cobori și faci stânga", a declarat Ciucă.

Președintele PNL a subliniat că această situație nu se va materializa, deoarece primarii liberali își vor da seama de rolul important al finanțării proiectelor sub guvernarea liberală. Ciucă a menționat că în România există peste 2600 de șantiere deschise, iar activitatea de construcție este în plină desfășurare în întreaga țară, inclusiv în comunele mici.

"Ne ducem în istorie să vedem cine a început? Când vii și anunți dintr-o dată, 9 primari au trecut… În primul rând că nu au trecut, că nu au cum să treacă, își pierd mandatul. Și, sunt convins că, până aproape de alegeri, se vor răzgândi pentru că primarii liberali vor înțelege care a fost rolul și în ce fel am înțeles pe perioada guvernării, guvernare liberală, rolul finanțării proiectelor, modul în care am deschis șantiere", a adăugat liderul PNL.


 
 

Vizualizări: 2,666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: