Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Niculina Stoican face „Nuntă de pomină la olteni”

Spectacol de pomină se anunță pentru joi, 11 mai, pe scena Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova. Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”, condus de Niculina Stoican, va prezenta începând cu ora 18.00, în premieră, o „Nuntă de pomină la olteni”. Atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de Niculina Stoican, Mariana Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu, Petrică Mîțu Stoian, Marius Măgureanu, Lavinia Bîrsoghe, Liliana Popa, Manuela Motocu, Aneta Şişu, Cristian Bănăţeanu, Ciri Mayer, Liviu Dică, împreună cu orchestra şi dansatorii Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”. 

Acompaniamentul spectacolului va fi susţinut de orchestra ansamblului, condusă de Cristi Pîrlea. Coregrafia este a lui Ionel Garoafă, scenariul și regia fiind semnate de Gabriela Rusu Păsărin. Biletele se găsesc la sediul ansamblului și la agenția teatrului, prețul fiind de 40 de lei, excepție făcând elevii, studenții și pensionarii care vor plăti câte 30 de lei. (R.S.)

Vizualizări: 3,648

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: