Niculina Stoican, jefuită la Moi în timp ce boteza copilul hoţului

Cazul furtului de 100 de mii de euro a fost elucidat ieri. Bijuteriile şi banii erau ale interpretei Niculina Stoican, care şi-a ascuns bijuteriile chiar în casa hoţului. Furtul a fost înscenat chiar de proprietarul casei, Romulus Negroiu, chiar în noaptea botezului fiului lui.

Cântăreaţa lăsase 50 de mii de euro şi bijuterii de tot atât în casa familiei Negroiu, mai ales că Simona Negroiu era prietena acesteia.

Că bunurile aparţin Niculinei Stoican ştiau şi vecinii. Aceştia susţin că au văzut-o ultima dată pe Niculina Stoican chiar înainte să se producă jaful. Aceasta se pare că a venit destul de des prin localitate, mai ales că în urmă cu circa două săptămâni, Romulus Negroiu şi-a botezat copilul, Niculina Stoican fiindu-i moaşă. „Ştiu că nevasta lui Romulus a fost mult timp menajeră în casa Niculinei Stoican, iar acum au rămas prieteni. A venit acum vreo două săptămâni, câteva zile la rând după care le-a moşit copilul. Am înţeles că şi casa Niculinei Stoican a fost spartă de hoţi şi ca să nu mai ţină banii şi bijuteriile în casă, le-ar fi dat în grija lui Negroiu”, a spus un vecin.  

Romulus Negroiu este profesor de sport la liceul din Rovinari.

N Stoican: „Şi-a jefuit propria casă, dar a luat doar ce era al meu“

Furtul petrecut în urmă cu două săptămâni la Moi, Bâlteni stârnise oricum multe întrebări, dat fiind că familia Negroiu era una simplă şi era greu de crezut că ţin în casă 100 de mii de euro.

Cel care a luat bijuteriile a fost arestat pentru 20 de zile, iar ieri a apărut şi „creierul“ acestui furt, Romulus Negroiu.

Chiar dacă pe parcursul zilei de ieri Niculina Stoican a spus că nu sunt bijuteriile ei şi nu cunoaşte pe nimeni la Moi, seara, pe un post de televiziune naţional a povestit cele întâmplate.

Cântăreaţa a spus că a lăsat banii şi bijuteriile la bona fiului ei, o bună prietenă, Simona, pentru că apartamentul din Târgu-Jiu nu este sigur, locuind la parter.

„Simona este fiica unor buni prieteni din Craiova. Este omul în care am încrederea cea mai mare. Fata care a avut grijă de casa mea, de copilul meu. O cunosc de opt ani. Am lăsat bunurile mele la ea pentru că am avut şi am încredere în ea“, a spus artista.

Aceasta nu a mai spus de ce nu a dus banii şi bijuteriile la bancă ci în casa femeii.

Soţul Simonei, Romulus, nu a rezistat tentaţiei şi împreună cu un alt bărbat din Moi, Romică, a înscenat spargerea propriei case, în noaptea botezului fiului.

S-a întâmplat acum o săptămână şi ceva. Era botezul copilului lor. Am participat la petrecere. S-a înscenat o spargere, de către soţul ei, un om care are o poziţie socială şi care face parte dintr-o familie bună. Şi-a jefuit propria casă, dar a luat doar ce era al meu. S-a dus singur şi a recunoscut şi a povestit ce a făcut“, a povestit acesta.

Aceasta a mai spus că nu a depus plângere la Poliţie. „Era un om stabil, nu m-am gândit că poate face aşa ceva“, a încheiat acesta.

Poliţiştii au reuşit să recupereze 90% din bunurile furate.

Galerie foto



Vizualizări: 292

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: