Nistor şi Bud, loviturile date de Pandurii?

Pandurii s-a întărit cel mai puţin până acum dintre echipele de top. Ba mai mult, l-a pierdut şi pe starul Eric. Balanţa se poate schimba însă dacă gorjenii dau lovitura cu Nistor şi Bud.

Doru Bratu este singurul transfer oficial al pandurilor de până acum. Se pregăteşte revenirea lui Nistor de la Evian, dar şi transferul fostului golgeter de la Mediaş, Cristi Bud.

Nistor, aşteptat cu braţele deschise

Pandurii nu l-a mai putut ţine pe Eric după ce saudiţii de la Al Ahli au oferit 2 milioane de euro clubului şi jucătorului. Brazilianul e greu de înlocuit având în vedere că era golgeterul campionatului cu 11 goluri, dar şi cel mai fin pasator, cu 9 assisturi. Gorjenii au luat în calcul tot felul de nume pentru a-l înlocui pe Eric şi cel mai mult le surâde o repatriere a lui Nistor. Mijlocaşul a fost vândut în vară la Evian pentru 800.000 de euro, dar nu a reuşit să se impună într-un campionat puternic cum e cel francez. Nistor a prins doar 128 de minute în Ligue 1 şi în ultimele etape nu a fost oprit nici măcar în lot. Pandurii vor să-l împrumute până în vară iar mingea e acum în curtea francezilor. „Am avut cu jucătorul o simplă discuţie, el vrea să vină, dar e cale lungă până să ajungă la noi. Vom încerca, îl dorim, el îşi doreşte foarte mult, s-a simţit bine aici şi e posibil. În zilele viitoare vom discuta cu conducerea lui Evian prin intermediul impresarului Lucian Marinescu. Este un jucător valoros, sperăm să fie în avantajul lui şi al clubului nostru. O parte din salariu ar urma să-l suportăm noi şi o parte echipa franceză”, a spus ieri Eugen Pîrvulescu.

9 – meciuri a jucat Nistor la Evian (6 în Ligue 1, 2 în Cupa Ligii şi unul în Cupă) dintre care numai 3 ca titular. Are 0 goluri şi 0 pase de gol

40 – de mii de euro pe lună este salariul lui Nistor la Evian (locul 16 din 20), similar cu cel al lui Eric la Al Ahli

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: