Reunire fără Eric, dar cu Doru Bratu

Pandurii s-au apucat ieri de treabă după o vacanţă de 4 săptămâni. Marele absent a fost Eric, plecat la Al Ahli, iar singura noutate Doru Bratu, fundaş adus gratis de la Steaua.

Pentru panduri cifra 13 nu e cu ghinion. Ieri pe 13 ianuarie s-au apucat de treabă pentru returul în care şi-au propus să prindă Europa din nou.

Reunire cu patru absenţe

La 4 zile după Steaua sau Vaslui şi în aceeaşi zi cu Mediaş, Braşov sau Oţelul, pandurii s-au apucat de antrenamente. Reunirea a fost ieri la ora 15 iar cei mai grăbiţi au fost căpitanul Christou şi Mamele care au ajuns cu 45 de minute înainte în vestiar. Până la ora fixată de Pustai au ajuns rând pe rând 24 de jucători. N-au lipsit nici Adrovic sau Rubio, atacanţi la care Pustai  vrea să renunţe. Din partea conducerii, la ora reunirii, au fost zăriţi pe la stadion Eugen Pîrvulescu, Viorel Temelescu, Daniel Băloi sau Robert Bălăeţ, dar nu şi şeful cel mare, Marin Condescu.

După o mică şedinţă în vestiar, jucătorii au ieşit la o alergare uşoară pe Municipal, pe un soare neaşteptat de blând pentru luna ianuarie. Singurul dintre cei 24 care a sărit peste alergare a fost Paul Anton. Mijlocaşul s-a pregătit ieri doar la sala de forţă. Pustai a chemat la reunire şi trei juniori, unul care  jucat deja pentru echipa mare chiar la Dnepropetrovsk în Europa League, Piţian, dar şi doi „boboci”, Negrescu şi Mărgărit. Au lipsit de la primul apel al lui Pustai patru jucători. Argentinianul Distefano şi brazilianul Alex dos Santos erau aşteptaţi aseară la Tg-Jiu în timp ce Matulevicius şi Predescu sunt încă la recuperare după accidentările grave suferite anul trecut.

REUNIRE_6

Lot reunire Pandurii:

Portari: Stanca şi Mingote

Fundaşi: Pleaşcă, Unguruşan, Christou, Mamele, Doru Bratu (Steaua), Erico, Momcilovic, Sipo

Mijlocaşi: Anton, Breeveld, Elton, Cristea, Buleică, Ciucur, Nicoară, Paulinho

Atacanţi: Shamsin, Adrovic, Rubio

Juniori: Piţian, Negrescu, Mărgărit

Absenţi: Distefano, Alex dos Santos (aşteptaţi aseară), Predescu, Matulevicius (în recuperare după accidentări)

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: